Vores services

Med over 20 forretningssteder fordelt i Danmark, tror vi på, at vi er bedst positioneret til at foretage fysisk inkassoarbejde for din virksomhed

Fordele ved Inkazzo A/S

Inkazzo er et specialiseret inkassobureau, som udelukkende fokuserer på inddrivelse af misligholdt gæld i køretøjer. Inkazzo er derfor ikke generalister med hensyn til inkassoaktiviteter. Inkazzos kunder er typisk finansieringsselskaber, banker og leasingselskaber, der leaser biler, motorcykler eller andet rullende materiel ud. Inkazzo er under tilsyn af Rigspolitiet. Inkazzos inddrivelsesaktiviteter startede tilbage i 2012.

Inkazzo A/S skaber værdi

Mindre udgifter

I nogle tilfælde kan vi være med til at nedbringe inkassoomkostninger.

Spar tid

Vi søger altid at bidrage til at forkorte inkassoprocessen.

Detektering

Vi finder bilen, og forsøger at genskabe en ”tabt” dialog mellem kunde og leasingselskab.

Konfliktløsning

Ikke-konfronterende adfærd hvor vi går i dialog med kunden i stedet for envejsdialog. 

Fuld historik

Vi dokumenterer sagen i detaljer.

Alsidige løsninger

Vi kan også hjælpe med transport af køretøjer i forbindelse med konkurser.

Eksperter

Lang erfaring som underleverandør og gode resultater. Vi har ydet transport i forbindelse med inkasso siden 2012. Vi har været autoriseret til at foretage inkasso siden 2018.

Digitaliseret

Vi har erfaring og dedikerede IT-systemer til systematisk informationsindsamling og til at supportere beslutningerne hos den inkassoansvarlige.

Tilstedeværelse

Vi kan tage et første kig efter bilen, når vi er i nærheden og vi er gode til at finde et køretøj baseret på ganske få oplysninger.