Kontakt Inkazzo A/S

Kontakt os

Vi forstår, at en skyldner grundlæggende kan have været en god kunde og/eller med potentiale til at blive det igen.

Du kan ganske uforpligtende tage kontakt til os, så vi kan fortælle mere om vores ydelser, referencer og cases.

Her er vores hovedsæde

Nordensvej 1, 7000 Fredericia

Ring til os

Skriv til os

Vores lokationer

Aalborg

Aarhus

Aars

Gråsten

Fredericia

Fredensborg

Hjørring

Holbæk

Horsens

Holsted

Kolind

Maribo

Ringe

Ringkøbing

Ringsted

Thorsvej 6
4100 Ringsted

Silkeborg

Skive

Slagelse

Svendborg

Sæby

Thisted

Viborg

Generelle spørgsmål 

Kan jeg trække en sag tilbage?

Ja du kan altid trække en sag tilbage. Det gøres nemt i din brugeradgang til Inkazzos IT-system. Har vi udført services på sagen, vil vi fakturere påløbne omkostninger.

Kan en skyldner betale direkte til Inkazzo med frigørende virkning?

Nej. Inkazzo A/S har valgt ikke at håndtere betalinger mellem kreditor og skyldner.

Har Inkazzo en sikret klientkonto?

Nej. Inkazzo A/S har ikke en klientkonto fordi Inkazzo A/S har besluttet ikke at håndtere betalinger mellem skyldner og kreditor.

Hvad er min sikkerhed med Inkazzo A/S?

Inkazzo A/S er et autoriseret inkassobureau under tilsyn af Rigspolitiet. Vores inkassomedarbejdere har identitetskort udstedt af Rigspolitiet. Vi har assisteret ved inkasso af køretøjer siden 2012, og har haft inkassoautorisation siden 2018.

Kan Inkazzo A/S hjælpe med retssager og fogedsager?

Inkazzo A/S kan ikke hjælpe med retssager eller fogedsager. Vi assisterer andre inkassovirksomheder, advokater og lignende med fogedsager, hvor der foretages inddrivelse i et køretøj.

Tilbyder Inkazzo A/S no-cure-no-pay løsninger?

Nej Inkazzo A/S ønsker ikke at være performance aflønnet. Vi tror ikke på at det giver os den bedste dialog eller løsning med skyldneren.

Er der nogle inkassosager som Inkazzo A/S ikke hjælper med?

Ja, det er der! Inkazzo A/S er specialister i inddrivelse af fordringer i køretøjer, og kun indenfor Danmarks grænser. Inkazzo A/S er ikke et generalist inkassofirma, som påtager sig en bred vifte af sager. Vi er specialister mht. alt rullende materiel uanset, hvor stort det er.

Hvordan passer Inkazzo A/S på mine kunderelationer?

En skyldner kan have været en god kunde i lang tid og kan nemt blive det igen. Det er vi meget opmærksomme på. Derfor er dialog omkring en inkassosag meget vigtig. Det er én af grundene til at vi har udviklet IT-systemer til at facilitere at kreditor er meget tæt på vores inkassoarbejde. Det gør at beslutninger tages i fællesskab.

Hvordan passer vi bedst på kunderelationer?

I nogle tilfælde er kunderelationen meget anstrengt, allerede inden vi modtager en inkasso sag. Vores erfaring er, at det bedste for kunderelationen er, at vi så hurtigt som det er muligt og lovligt, kommer ud til skyldner og tager en personlig dialog. Nogle gange oplever vi at vi kan genskabe en afbrudt dialog mellem skyldner og kreditor. Genoptagelse af dialogen er ofte første skridt i en succesfuld løsning og fastholdelse af kunderelationen.

Hvor langt skal I køre for at komme ud til en skyldner?

Vores inkassomedarbejdere er fordelt på cirka 20 steder i hele Danmark. Det gør at vi normalt ikke har så langt at køre for at mødes med kunden på dennes adresse. Vi tror at vi er den inkassounderleverandør med flest forretningssteder i Danmark. Vi er tæt på at være landsdækkende.